En Ro

Despre Noi

În prezent, foarte multe companii  au probleme în zona IT,  activitatea curentă fiind de multe ori afectată sau chiar blocată din cauza lipsei resurselor specializate, tehnologiei performante dificil de administrat și controlat, sau a lipsei soluţiilor de eficientizare a proceselor curente de business.

Asesoft Technologies a apărut pentru a răspunde prompt acestor nevoi, oferind consultanță în domeniul tehnologiei informației cât și în construirea și evaluarea strategiilor IT&C ale companiilor.

În plus, punem la dispoziție clienților noștri și instrumentele de aplicare a strategiilor și soluțiilor de business și tehnologice definite, printr-o  gamă completă de servicii și soluţii, cu obiectivul de a crește eficienţa proceselor de business.

În acest fel, clienţii noștri reduc timpii morţi cu identificarea problemelor și slaba funcţionare a sistemelor, reduc costurile cu departamentul IT, pot accesa rapid o echipă profesionistă și dedicată, care să le furnizeze suport rapid, productivitatea companiei crescând din primul moment.

Suntem permanent în contact cu clienţii nostri, pe toată durata proiectelor, prin elaborarea planurilor și conceptelor strategice integrate, până la definirea procedurilor, implementarea și întreținerea acestora.

Misiune

Misiunea noastră este să reușim întotdeauna să răspundem prompt nevoilor clienților noștri, și să devenim o referință pentru industria dinamică și plină de provocări în care activăm, împreună cu partenerii noștri. Deasemenea, promovăm etica în afaceri, asigurând respectarea cerințelor legale, cât și protecția si dezvoltarea într-un mediu corect și sănătos, a angajaților noștri.

CREVIS