En Ro

Despre Noi

În prezent, foarte multe companii  au probleme în zona IT,  activitatea curentă fiind de multe ori afectată sau chiar blocată din cauza lipsei resurselor specializate, tehnologiei performante dificil de administrat și controlat, sau a lipsei soluţiilor de eficientizare a proceselor curente de business.

Asesoft Technologies a apărut pentru a răspunde prompt acestor nevoi, oferind consultanță în domeniul tehnologiei informației cât și în construirea și evaluarea strategiilor IT&C ale companiilor.

În plus, punem la dispoziție clienților noștri și instrumentele de aplicare a strategiilor și soluțiilor de business și tehnologice definite, printr-o  gamă completă de servicii și soluţii, cu obiectivul de a crește eficienţa proceselor de business.

În acest fel, clienţii noștri reduc timpii morţi cu identificarea problemelor și slaba funcţionare a sistemelor, reduc costurile cu departamentul IT, pot accesa rapid o echipă profesionistă și dedicată, care să le furnizeze suport rapid, productivitatea companiei crescând din primul moment.

Suntem permanent în contact cu clienţii nostri, pe toată durata proiectelor, prin elaborarea planurilor și conceptelor strategice integrate, până la definirea procedurilor, implementarea și întreținerea acestora.

Certificări

Standardele de calitate sunt un instrument care ne ajută să avem procese interne bine structurate, precum și servicii și soluții eficiente și superioare calitativ.

 • ISO 9001:2008
  ISO 9001:2008

  Ianuarie 2013 - Compania internaţională LLOYD’ S Register Quality Assurance Limited a acordat certificatul ISO 9001:2008 care atestă că produsele și serviciile furnizate de Asesoft Technologies, sunt de cea mai înaltă calitate. Principiile de management al calităţii după care își conduce activitatea Asesoft Technologies, implică:

  • Competența și dezvoltare continuă - perfecţionarea continuă a angajaţilor, din punct de vedere profesional, prin asigurarea unui mediu de lucru dinamic și corect, 
  • Responsabilitate –față de clienți, furnizori și angajați, prin asigurarea unei colaborări corecte și eficiente și față de societate, prin proiecte de responsabilitate socială; 
  • Orientare către client – identificarea necesităţilor clienţilor și livrarea serviciilor în conformitate cu cerinţele acestora.
 • ISO 14001:2004
  ISO 14001:2004

  Ianuarie 2013 - Compania internaţională LLOYD’ S Register Quality Assurance Limited a acordat certificatul ISO 14001:2004, privind politica Asesoft Technologies de Protecţie a Mediului Înconjurător.

  Obiective:  

  • Evaluarea și analiza periodică a eficacităţii sistemului de management de mediu și dezvoltarea programelor necesare pentru îmbunătăţirea acestuia; 
  • Re-evaluarea periodică a furnizorilor, ţinând cont și de criteriile referitoare la protecţia mediului; 
  • Pregătirea periodica a personalului pentru a acţiona conform cu cerinţele de mediu.
 • OHSAS 18001:2007
  OHSAS 18001:2007

  Ianuarie 2013 - LLOYD’ S Register Quality Assurance Limited a acordat certificarea OHSAS 18001:2007, certificare privind Sănătatea și Securitatea Muncii.

 • ISO 27001:2005
  ISO 27001:2005

  Ianuarie 2013 - LLOYD’ S Register Quality Assurance Limited a certificat compania cu ISO 27001:2005, privind politica de securitate a Informaţiilor. Asesoft Technologies respectă integritatea, confidențialitatea și disponibilitatea informației.

Misiune

Misiunea noastră este să reușim întotdeauna să răspundem prompt nevoilor clienților noștri, și să devenim o referință pentru industria dinamică și plină de provocări în care activăm, împreună cu partenerii noștri. Deasemenea, promovăm etica în afaceri, asigurând respectarea cerințelor legale, cât și protecția si dezvoltarea într-un mediu corect și sănătos, a angajaților noștri.

Valori

Dedicație și Profesionalism: Suntem dedicați 100% proiectelor noastre și ne bazăm pe curiozitatea de a învăța cât mai mult și dorința de a  fi cei mai buni, calități cheie ale membrilor echipei noastre. În acest fel, inovăm și evoluăm!

Rezultate: Oferim rezultate concrete în rezolvarea problemelor clienților noștri. Asigurăm astfel continuitatea activității și creșterea performanței.

Clientul nostru, partenerul nostru - Fiecare client este special, are nevoi de business unice, iar noi suntem pregătiți să răspundem acestor nevoi. Relația pe care o construim cu fiecare client este de parteneriat, unică și dedicată, pentru că doar împreună ne putem îndeplini toate obiectivele.

Respect pentru oameni  - ne prețuim angajații, le incurajăm dorința de dezvoltare și le premiem performanțele.

Parteneri

Iubim succesul și ne luptăm pentru atingerea acestuia, în același timp menținând simplitatea proceselor!

Construim alături de parteneri de renume, relații strânse bazate pe valori, etică și profesionalism, și suntem siguri că reușim să atingem țelurile pe care ni le-am stabilit.